Doble concentració contra Mercadona. A Molins de Rei i a Cornellà. Setmana de lluita estatal!

 Amb motiu de la setmana de lluita contra els acomiadaments a Mercadona, la CNT-AIT de Cornellà ens hem tornat a concentrar davant dos centres de Mercadona. Un a Molins de Rei i l’altre a Cornellà, al centre comercial SPLAU.

mercadona cornella (640x480)Prop d’una vintena de companys/es hem estat una hora informant del conflicte, dels acomiadaments que l’empresa està realitzant arreu de l’estat, sobretot al País Valencià, on es calculen més de 40 acomiadaments a diferents ciutats (en un més que possible ERO encobert). S’han repartit en total més de 600 octavetes als dos centres, amb una rebuda molt bona per part de la població, part d’ella ja coneixedora dels “mètodes mafiosos” de Mercadona i del mercadonamolins (640x480)seu president Juan Roig, obtenint beneficis multimilionaris mentre segueixen empitjorant les condicions de la classe treballadora. Alhora aquest personatge s’ha dedicat a finançar a la fundació FAES, de l’ex-president Aznar, i afí al PP (fundació retrògrada i feixista com poques).

 S’ha estat cridant al Boicot contra l’empresa i a la solidaritat dels clients i habitants de les dues ciutats, perquè la CNT no permetrem que ens ataquin sense que nosaltres ens defensem. Ja havíem estat altres vegades a Mercadona, i com sempre ha fet presència la policia per identificar-nos a algunes de nosaltres, tant la Guàrdia Urbana com els Mossos d’Esquadra. La policia, com no, defensant els interessos dels poderosos, elits econòmiques i explotadores. Però han de tenir molt clar que la CNT no callarà mai davant aquest atropellament de drets per part de les classes dominants, permetent a empresaris tot tipus de vexacions cap als i les treballadores, amb reformes laborals i acomiadaments gairebé gratuïts que ens porten a la més crua de les situacions possibles.

mercadona cornella 3 (640x480)S’ha estat encartellant també amb informació sobre el conflicte, i no només avui, sinó durant tota la setmana de lluita convocada per la CNT a nivell estatal, als voltants dels supermercats.

Trobem molt positiva l’actitud d’alguna gent, què amb aquest context de profunda misèria es va adonant de qui mou els fils, i en benefici de qui ho fa.

La solidaritat no s’aturarà, i la CNT ha demostrat aquesta setmana que no acceptarà ni acatarà es injustícies, i que si ens toquen a un/a, ens toquen a tots/es.

Volem insistir en un missatge ben clar contra Mercadona, així com contra totamercadona molins 3 (640x480) empresa que vulneri els nostres drets: No ho permetrem! Amb la CNT heu topat, tard o d’hora pagaran ben car tot el que estan fent. Tornarem tantes vegades com fagi falta, al Baix Llobregat també s’enrecordaran de nosaltres. La imatge d’excel·lència de Mercadona per la qual tant vetlla l’empresa, s’acabarà.

 

Escòria mafiosa, n’estem fartes!

CAM00135 (640x480)

 mercadonaassetja

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *